Yksin - taas

Runoilija Sistina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.9.2009
Viimeksi paikalla: 4.2.2021 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sydän tyhjyyttään huutaa:
menit pois, menit pois, menit pois...

Ei auringon säteitä lämmittäviä,
valoa virkistävää -
vain kaiken tyhjentävä kaipaus:
seinistä päälle huutava ikävän ääni.

(Ikävä sua ja kaiken merkitsemättömyys
- ilman sua)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuollaista tapahtuu kaikkialla, aivan liian usein.
 

Käyttäjän kaikki runot