Sinä et jätä minua

Runoilija vipsu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2015
Viimeksi paikalla: 15.7.2020 21:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.1994


"Seikkailija ilman karttaa tai kompassia."

<3

Kiitos kaikista ihanista kommenteista!
 
Korjaat hiukseni korvani taa
Katson alas käsiini
Kohotat leukani ja hyväilet poskeani
Katson hymyileviin silmiisi
Samalla kun pyyhit kyyneleet

Säpsähdän kun otat teräaseen käsistäni
Silmissäni sumenee
Tunnen huulesi otsallani
"et saa jättää minua.." 
Nenäsi koskettaa omaani
Kyynel karkaa silmäkulmastasi
"ymmärrätkö?! Sinä et jätä minua!" 
 
Ja silloin menetän tajuntani
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa luettavaa
 

Käyttäjän kaikki runot