Avaruus

Runoilija Nuorallatanssija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.5.2015
Viimeksi paikalla: 22.4.2023 6:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aikaisemmat nickit, Evenstar, Eowyn. Facebook / Petra Koskinen
 
Ylläni rauhallisuuden meri. Kuu kumottava katsoo puoleeni. Pienenä katsoin kun satelliitteja lähtee ja komeetat lentävät. Taikaa, äärettömyyden kosmista taikaa. Voit kokea sen missä vaan.
Selite: 
Avaruus on minulle kaunis ja tärkeä asia.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaa mieltä olen itsekin avaruudesta. Pienestä pitäen olen ollut siitä kiinnostunut.
Siinä missä muut leikkivät tyttöjen leikkejä tutkin minä avaruutta. :)
Hienoa runoutta tämä.
Kiitos kommentista, ja sama täällä.. Barbit jäi laaatikkoon usein ja varsinkin talvella kun taivas oli kirkas.
 

Käyttäjän kaikki runot