Tule, mennään kesäyötä kuunteleman

Runoilija 802fcb0f4a3a2f56433d5dfd68e543b2

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 27.5.2015
Viimeksi paikalla: 11.7.2018 23:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lyhyitä Satuja kaikille

 

Tule, mennään kesäyötä kuunteleman.
kaste kimmeltää kirkkaina pisaroina.
Tuuli kantaa tuoksua kesäisen maan
Tule mennään järvelle soutelemaan.
 
Ihan hiljaa järvellä soudetaan.
Jossain kuikka kutsuu poikasiaan
On keskiyön aika
kohta hämärä hukkuu
 
Hetken vielä kesäyö nukkuu
kuule, linnut jo herää pesissään.
niillä kiire on kesää elämään

Moni lintuemo pesue kannoillaan
ohjaa, opastaa poikuettaan

Soudetaan hiljaa, on kesä yö kauneimmillaan
Pian aurinko nousee paistamaan
kesä aamuna rantaan soudetaan
 
kesäpäivään yhdessä kuljetaan
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulevasta kesästä on hyvin usein ihana haaveilla <3
Kiitos paluteestasi. Hyvää pääsiäistä.
Hyvää pääsiäistä Sinulle ja kaikille, ketkä lukevat tämän :)
hienoa tekstiä
Kiitos
 
 

Käyttäjän kaikki runot