abc

Runoilija Sadie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämän avaimet ovat kolmessa hetkessä: syntymässä, kuolemassa ja tämänhetkisessä hengenvedossa.
 

sanat, niiden valtava voima.
Ilman niitä

(tyhjä rivi)

Jos olisi yhdentekevää,
mitä sanoja käyttää. Tai mitään.
Kirjainten tanssiva sekamelska.

i

ik

l

Jos ei olisi Minua, ei Sinua, ei Yhtään Mitään.
Laisinkaan.

eikäolisiväliätuleekokirjoitettuayhtäänoikein

Tyhjää paperia.
Kyniä ilman mustetta.
Ajatukset puuroutuneenä päähän. (Vaikea lusikoida ne ulos.)

Ja minä lakkaisin murehtimasta,
osoittavatko kaikki pilkut samaan suuntaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan hieno runo.

onhan pilkkuja
myös auringonkukassa
niin sikinsokin
ettei lukua tiedä
-vaan onko väliäkään... ;)

 

Käyttäjän kaikki runot