Nimetön

Runoilija Joonas Varis

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 26.8.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Five to one baby, one in five. No-one here gets out alive!
 

Rakkaus olkoon laiva tähtitaivaan jota ohjaan sydämelläin.
Kaipaus meri haalea jossa olen rantaan syöksyvä hyökyaalto.
Ja tuolla,missä sateenkaari loppuu,
tuolla taivaanrannan takana
siellä alkaa todellinen kauneus.
Siellä pilvien puutarha,
unesta unelmaan heräävän hellä kuiskaus
kuin liekkimeren kuohuva suudelma

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot