Surujen seilori

Runoilija Runoilijasirkka

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 31.8.2008
Viimeksi paikalla: 17.12.2023 12:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

On vain siirettävä jalkojaan eteenpäin edetäkseen urallaan.
 
Olen surussa seilannut
yrittänyt päästää irti
ja päästä eroon
vellovasta tunteesta

Odotan tuulen kääntyvän
suotuisaampaan suuntaan

Ja kun tuuli kääntyy
-se tuokin uuden surun

Taas mennään... 


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Otan syvästi osaa jälleen, ehkä joskus vielä tulee iloakin.
 

Käyttäjän kaikki runot