"Paras kosto on hyvä elämä"

Runoilija Pöppänä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluja kaipaisin... Lukekaapa myös vanhempia runoja. Kiitos :)
 

Oon miettinyt mun kostoo jo
vuosii.
Nyt alan toteuttaa näit
suunitelmii.

Otan hetkestä otteen ja
teen aloitteen.

Viha mun sisällä on vieläkin
suuri.
En silti anna tehdä sen
mun unelmille
muurii.

Kuittaan menneet mun
onnellisella hymyllä.

Aion elää terveellä tyylillä,
unohtamatta mun mielipiteitä.

Mietin, että
paras kosto on just mun
ikioma hyvä elämä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot