Nimetön

Runoilija Läpinäkökyky

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.9.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Itku on elämän vesisadetta, eikä mikään kasva ilman vettä.
 

Ihmisen luontainen tarve etsiä itsestään asioita,
joilla erota muista.

Todellisuudessa näet kuvasi
jokaisen vastaantulijan kasvoilta.

Yksikään tunteistasi
ei ole minulle uusi.

Kaikilla sama määränpää,
riippumatta siitä,
miten matkansa kulkee.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot