Kun Karppisen sormet
kolmannen ristiselän
nikaman kohdalla
muljautti fasettilukon
kohdalleen
huusin kivusta
ja sitten nauroin
kuin viiden päivän
tuskan jälkeen
lapsi olisi syntynyt
jälkipoltot kestän kyllä
Selite:
Kaatumisen seuraus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hmm..
Eipä kiropraktiikka ihan ensimäisenä aiheena mieleen tule.. mutta kivun helpotuksen voi aistia.
Jännää.... taisin pitää tästä naps...!
Kummasti kirpaisee ja helpottaakin, kun kohdalle osuu. 5 kk:n ontuva odotus omalla kohdalla palkittiin piikein kivuttomaksi. Kysyn vain: Miksi odotettiin?
No hyvä jos tehosi...hyvä runokin : )