Yksi n

Runoilija epuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikkea maan ja taivaan väliltä,
maan alta ja taivaitten takaa.
Hetken mietteitä, harkitsematta.

Pienet lapset,
pienet kissat,
pienet perhoset,

ei minulla muuta.
Nyt.

 

Toissapäivänä
puhuin ääneen
muutaman sanan

on satanut siitä saakka
sain purjot nostettua
joriininjuuret vielä
penkissä likoaa
niitä on kolme
minuja vain yksi
ja minulla yksi mieli
joka on matalammalla

kuin nuo roikkuvat pilvet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on niin syksyä kun olla voi,

välistä sataa ja paistaa, välillä sateenkaarikin,

ja sitten, se on kuin runon pätkää, syksyllä satelee vettä, eikä kukissakaan riitä mettä!

Hyvin tavoitettua syystunnelmaa. Kuvaavaa tuo "minuja vain yksi" jne.

haikea

Haikea, herkkä runo...hyvä

Nonniin, alkoi taas vanhoille tavoilleen; satamaan yhtäsoittoa!
Kyllä se jonkin verran vaikuttaa, mutta sisuunnuin ja kävin kuin kävinkin karpalossa samaan tahtiin kuin poutaisimpinakin päivinä.
Löysin ekalta mättäältä ehjän suvenkorennon. Toin kotiin. Ei se herää henkiin, mutta muistuttaa...

uih kuin haikeaa, koskettaa

 

Käyttäjän kaikki runot