Ansaittu

Runoilija Barole

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1989

Kaksikin tunnusta aiemmin omanneena, tuntuu olo sielti tuoreelta. Aiemmat nimet menettäneenä, uudelleen yritän. Kaikista eniten, harmittaa kai, kaiken aiemman menetys.
 

Satutettu,
pidetty väärin.

Kohdeltu huonosti,
eikä ymmärretty.

Ensikerralla paremmin,
kun se aurinko nousee taas.

Älä jää potemaan,
aurinkokin paistaa.

Elämä jatkuu,
anna sen jatkua...

Anna sen tehdä taas
susta kokonainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aurinkoinen mieli, sielu ja sydän pelastavat synkimmänkin päivän.
 

Käyttäjän kaikki runot