Yksin

Runoilija Barole

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2013
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.10.1989

Kaksikin tunnusta aiemmin omanneena, tuntuu olo sielti tuoreelta. Aiemmat nimet menettäneenä, uudelleen yritän. Kaikista eniten, harmittaa kai, kaiken aiemman menetys.
 

Ketään ei ole
yksin luotu kulkemaan.

Jos ei kumppania,
rakastettua,
niin ainakin,
ystävä ainokainen.

Maailma on kurja paikka,
liian rankka, kova,
elämän tie kivinen.

Tukeudu, anna auttaa,
älä jää yksin,
yhdessä kun täällä kuljetaan.

Ota olkapää,
ota käsi,
älä jää yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin todella paljon!

Hyvä neuvo meille kaikille. Ihmisen ei ole hyvä olla yksin.
 

Käyttäjän kaikki runot