Oravanpyörä

Runoilija aukkuX

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 7.2.2013
Viimeksi paikalla: 12.10.2016 15:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
10.11.1997

 

Vaikka jätkät vaihtuu
samat ongelmat toistuu.
Tää on osa mun elämää
eikä muutu mihinkään.

Selite: 
tiedän ei tää oo kauheen hyvä, mutta halusin jakaa sen teidän kanssa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin se on rakkaudessa, ja politiikassa, ja ...

tunteen tuomaa pientä piikkiä itselle.. kyllä muuttuu ja moneen kertaakin viel :)

Niin, ja kutsuvat sitä toisinaan Rakkaudeksi.

Sopivan arkinen, tiivis, realistinen!

Osuvasti otsikko valittu,
rimmaavin rivein elämän ohittamatonta vaihetta kuvattu.
Lukija nyökkää sanomalle, on osa kokemusta - jotta myöhemmin saa ja voi asettua arkeen jopa puuduttavaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot