kurkistat
sieltä metsän keskeltä
kutsuva katseesi
saa minut kiirehtien perääsi
mutta olet etääntyvä
jatkuvasti kauempaa
onko tämä sinulle leikkiä
tahtoisin sinut jo
en osaa kuvailla sanoin
kuinka rakastan sinua
kuinka paljon tarvitsen sinua
saanhan olla sinulle
mitä ikinä sinä tahdot
mitä ikinä sinä tarvitset
vain vieno hymy
ja epätoivo on poissa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit