Siihen on syynsä
kuten kaikkeen
miksi en ole soitellut
tai edes lähettänyt viestiä
ja nähdessäni sinut
piiloudun
pukeudun peruukkiin jos vain mahdollista
esittäydyn toiseksi
että olen varmasti sen kaksoiolento
jota etsit
joksi minua luulit
Selite:
.and the reason is you.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi