Kevät kesä
syksy talvi
henkäyksesi niistä jokaisessa
Et katoa minusta,
elämästäni
milloinkaan
Selite:
"virheit tulee jokasel, mut sattuu jo tarpeeks</br>
mut niitä tulee jokasel, siks annan sulle anteeks"
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi