Mä lupaan lopettaa meikkaamisen,
että näet kunnolla punan mun poskilla,
jos sä vaan lupaat haastaa mun rajoja
vielä hieman enemmän.
että näet kunnolla punan mun poskilla,
jos sä vaan lupaat haastaa mun rajoja
vielä hieman enemmän.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit