Mun sydän ei ole särki.
Miksei se ole?
Haikailen sun perään,
vaan lypsääkseni sanoja siitä,
omaksi ilokseni.
Tai josko kuitenkin vastasitkin vain väärin
ja minun sydämeni on se,
joka tietää oikean vastauksen.
Ei olisi ensimmäinen kerta,
kun näin käy.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit