Puhalsi tuuli
ajatukset lämpöiset
sulattaen jään
ikiroudan maan
antoi sydämeen
mielen keväisen
kukkivien niittyjen
taikoi illalle aamun
yölle päivän valon
maattomalle maan
polun jota kulkea
polun sydämeen
tunteen huomiseen
uskon rakkauteen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runosi on valoisan positiivinen kuin lämmin tuulahdus talvipakkasten keskelle.
Lempeät tuulet puhaltaa tässä kauniissa runossasi. Tykkäsin.
Sydäntuuli - se lempeimmin hyväilevä.
Lempeän lämmin myös runosi.
Herkästi ja lempeästi leuhahtelee pehmoinen sydäntuulesi. Tämä lämmittää sydäntalven keskellä.
Valoisaa sydäntuulta on tämä runo täynnä.
Parinkymmenen asteen pakkasilla tuo
tuulonen olisi mukava. Sydänten välinen
polku on tie onneen ja runossasi on
vahva tunne, että karttaa on luettu
ja polku toisen luo löydetty ;)
Suloista hymynnostattavaa kerrontaa
Lämpöiset ajatukset tuovat toivon hyvästä huomisesta. Olisi ihanaa jos tuuli voisi enemmän puhaltaa lämpimästi, sydämestä sydämeen.