Synnintunnustus

Runoilija Weku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2011
Viimeksi paikalla: 26.4.2017 15:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoton romantikko
 

Isä,
olen tehnyt
syntiä
Jotain todella
anteeksiantamatonta

Se painaa sydäntäni
melkein rikkoo jo
mieleni
Asia, jota syvästi kadun
siksi siitä nyt teille
avaudun

En kadu, että olin ystävieni kanssa
baareissa, yökerhossa
kaupungin yön
vilkkaudessa

En kadu, että nautin drinkin, toisen
mitkä pikkuhiljaa aiheuttivat
humaluuden

En kadu, että puhuin vieraalle miehelle
ja hänen kanssaan lähdin
jatkoille

En kadu, kuinka vain juttelimme
auringonnousua
ihaillessamme

En kadu, etten saanut hyvin nukuttua yötä
vaikka tulevat päivät ovat pelkkää
työtä

Kadun sitä, miten kylmästi lähdin
Ilman että häntä edes
halasin
En numeroa pyytänyt
tai sukunimeä
kysynyt

En tule häntä enää näkemään
ja se ajatus saa minut
itkemään
Häntä todella kaipaan
vaikka en kunnolla häntä
tunnekaan

Tässä oli tunnustukseni
minun suurin
katumukseni

Selite: 
Että sellasta....
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot