Yrittäjyys on valo
joka loistaa,
sydämessä kirkkaana
samalla lailla
loistaa iltasella
kaupunki sekä taivaan tähdet
Elämän merkkejä
Tahdosta
Voimasta sekä
Sitkeydestä
Suuresta halusta
Sellaista on
yrittäjyys
Selite:
Runo ystävälle
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi