On meillä

Runoilija Hillosipuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.6.2012
Viimeksi paikalla: 2.5.2016 14:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On meillä Suvi suloinen
On meillä Satu kesäinen
On meillä Meri kullan hohtoinen

Kesässä taikaa on uutta
Tarinassa huumaa on värien
Vedessä tahti on rauhainen

Ei huolen häivää
kasvoilla ihmisten

On meillä,
miehet vahvat ja rennot
naiset kauniit ja hennot
ja kesä melkein ikuinen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot