Kesä ja kärpäset

Runoilija Leiluska

nainen
Julkaistu:
15
Liittynyt: 25.6.2008
Viimeksi paikalla: 25.7.2023 13:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1960

Elän ja annan toistenkin elää. Olen jo murkkuikäisenä kirjoitellut vihkoihin ja paperilapuille mietteitäni. Harmi ettei ne ole enää tallessa. En ole kieliopillisesti oppinut enkä osaa oikeita termejä tai pilkkuja pisteitä oikeissa paikoissa. Ajatus on tärkein. Syvästi tunteminen tulee luonnostaan. Haluan kuulla ajatuksiasi ja näkemystäsi minun teksteistäni. 

Luen runojasi, lue sinäkin minun. :)
 

Ei ole paljon kärpäsiä näkynyt. Mihin katosivat kärpäset ja muut pikku ökkiäiset.
Linnut ovat harvassa, liekkö syy ötökän puute vai jokin muu.
Pikkulinnut harvassa ovat, palaavatko sankoin joukoin ensivuonna, odotan sitä niin.

Monta kivaa reissua kesässä ehtii, vielä on kesää jäljellä.
Kotimaan risteily, kotieläintila ja elämä siellä. Ihanat tuoksut ja eläimet sen.

Kesässä on parhaat hetket elää, ulkoilla ja nauttia valosta, tuoksuista myös.

Sopeudutaan syksyn tulon ajatuksesta, hiipivästä pimeydestä, kuulakkaista tähtivöistä. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jokaisessa vuodenajassa on jotakin hyvää, niin kannattaa ajatella.
 

Käyttäjän kaikki runot