Ihana valo

Runoilija Leiluska

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 25.6.2008
Viimeksi paikalla: 18.5.2024 13:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.11.1960

Elän ja annan toistenkin elää. Olen jo murkkuikäisenä kirjoitellut vihkoihin ja paperilapuille mietteitäni. Harmi ettei ne ole enää tallessa. En ole kieliopillisesti oppinut enkä osaa oikeita termejä tai pilkkuja pisteitä oikeissa paikoissa. Ajatus on tärkein. Syvästi tunteminen tulee luonnostaan. Haluan kuulla ajatuksiasi ja näkemystäsi minun teksteistäni. 

Luen runojasi, lue sinäkin minun. :)
 
Aurinko

Ihana valo näkyy ilman varjoa.
Silmät sokaistuna kuljen.
Suorastaan hapuilen elämän tuulessa.
Kuin unessa ja valossa.
Maailmani on sokaistu.
Elämäni on sokaistu.
Pitäisikö minun olla rikki...melkein olenkin.
Edessä musta aukko...auringossakin.
Maailma lähellä ja kaukana säröillä.

Ensin tulin "vanhaksi",se tuntuu kiusalliselta.
Työpaikalla keksittiin hajottaa kaikki palasiksi.
Se tuntui jo tarpeeksi pahalta.
Ilmaantui sairaus nimeltä Korona.
Kiusa sekin,harmi, kirous.
Vellon tässä pirstaleisessa elämässäni.
Kuulen välillä uutisen,Sodan uhka.
Ei mahdu enää elämääni näitä uutisia. 
Kiitos ei. 
Haluan jotain muuta, aurinko, uimaranta, kesän tuoksu.

Parempi huominen, olethan mun huominen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

-yes oikee asenne!

-aah aurinkoon!

Aivan varmasti saamme paremman tämän päivän ja huomisenkin.
 

Käyttäjän kaikki runot