Allt var ren förlorat

Runoilija zipu

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 18.8.2008
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 19:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.4.1984

 

Kan inte säga att jag mera hör

Bara ser

Tittar på altet utanför

För att kunna vara med 

dock inte känna helheten

Viker byket med ett iver som vittnar min kärlek

 

Hur kan jag vara skyllo

Om du var den som ändrat

 

Det förbannade livet du går med

De tårar som ja inte har rum att fälla

Kommer att möta oss i slutet

Då finns ingen vinnare

Allt var ju ren förlorat 

 

Du lyssnar, frågar, hör

Men rörs inte

Kramar en som man gör 

för att få slut på det svåra 

Dock inte känna helheten

Gör dig viktig med det yttre för att vittna ditt värde 

 

Numera är vi inte skyllo

Bara den tid som oss har 

 

Det förbannade livet du går med

De tårar som ja inte har rum att fälla

Kommer att möta oss i slutet

Då finns ingen vinnare

Allt var ju ren förlorat 

cc-kaupallinen
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot