ihaillen

Runoilija zipu

nainen
Julkaistu:
14
Liittynyt: 18.8.2008
Viimeksi paikalla: 6.5.2024 21:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.4.1984

 

Hassu tyttö vie roskia ulos keskellä yötä
Katsoo tähtiä ja vetää henkeä
Kuunvalossa seisoo

Se tietää kaiken
Se on erilainen
Se saa ihmiset hymyilemään

Yläkerran poika ihmettelee
parvekkeeltan puhaltaa savut ja huokaisee
Saisinpa tuon

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Sai hymyilemään :)

Ihana!Hymyilemään tämä sai.

Tää on niin ihana
sydämellinen ja hauska
ihastuin heti :)

Ihana ja hieno runo:)

Hieno, omaperäinen runo. Siinä on kokonainen pikku tarina.

Valloittava.

Ihastuin.

Tosi hauska tilanne.
 

Käyttäjän kaikki runot