Tapiolan taivaltajan pyyntö

Runoilija Toukohärkä

mies
Julkaistu:
17
Liittynyt: 1.5.2024
Viimeksi paikalla: 19.5.2024 9:55

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Pyydän sinulta
koivun valkea kylki
kanervan hehkuva puna
kastehelmi havun kärjessä
reippaasti rupatteleva puro
ikuinen pahta jäkälien alla
päivyt hongikon pylväissä
kuuhut kuusikon unissa

 
Metsän väki vakainen
anna aarnivoimiasi
Anna tälle tietämättömälle,
polun polkijalle poloiselle
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Metsästä saa yleensä voimaa hyvinkin paljon.
 

Käyttäjän kaikki runot