Metsän lohtu

Runoilija Toukohärkä

mies
Julkaistu:
26
Liittynyt: 1.5.2024
Viimeksi paikalla: 30.5.2024 8:42

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Metsän syliin istun
Tuudittaa tuskan alaista
Honka huminallaan
Kuusi kuiskeellaan
Haapa helisevin lehvin
 
Murheen matala otsa
Kohottuu kohti iloa
Metsän sylistä nousen
Kiitän ystävää
Lupaan palata
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohdullista ,pidin tuosta erityisesti- murheen matala otsa kohottuu kohti iloa.
Metsässä on hyvä olla hetken verran, tietää eläneensä kerran.
 

Käyttäjän kaikki runot