Kenen lapsi :)

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
17
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 2.5.2024 10:30

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Lenteli haikara nyytti nokassaan,
oli hän hämillään hieman:
minnehän tämän vauvosen vien,
missähän osoitelappu .
Tämä asia kun ratkeaisi,
niin lapsi kodin saisi.
Enhän talosta taloon lentää voi,
kysellä: teillekö Luoja tään lapsen loi
Täytyykö mun takaisin vauvalaan mennä,
ei sinne ihan hetkessä lennä
Lensi hän kuitenkin luo pöllövaarin
"Kuule nyt minua, ongelmaani:
ei tällä vauvalla lappua näy,
enkä mä tiedä, kenelle tää käy,"
kertoi haikara pitkäsäärinen
Vastasi siihen pöllö tuo kumeaääninen:
yypä meidän järkeä käyttää,
katsotaanpa miltä tuo vauveli näyttää."
Huokaisi haikara, naurahti pöllö:
"Luo menninkäisen lapsi kanna,
heille tää nyytti anna
Ei erehtyä voi, kelle Luoja tään lapsen soi."
Niin pääsi menninkäislapsi tuo
ihan oman perheensä luo
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava ja leppiusa6, hyväntuulinen . 
Tästä tuli mieleen lastenloru. Kivasti kirjoitat,
Koskettava tarina, kaikki oikeatkaan elämän tarinat eivät pääty hyvin.
 

Käyttäjän kaikki runot