siirapiako

Runoilija lulu-58

nainen
Julkaistu:
19
Liittynyt: 13.4.2024
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 13:39

Asuinpaikka: Pyhäntä
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

rakkaus on lumivalkea

rakkaus on sokeria, siirappia,

hunajaa

ja joskus myös etikkaa

rakkaus on vaaleanpunaista

rakkaus on musiikkia, rocken rollia

välillä ollaan mörökölliä

rakkaus on alkuräjähdys

jytisee , salamoi , kipinöi

rakkaus on harmaata lankaa

kuin arkinen villapaita

se lämmittää pehmoisesti

se on kahden ihmisen kauppamatka

sekatavarakauppaan

usein rakkaus päättyy......

 

tahtomiseen

ja he saivat toisensa.....

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on ihmeellistä, toivottavasti rakkautta riittää jokaiselle.
Pidin. 
 

Käyttäjän kaikki runot