Säde

Runoilija Vesku75

Kirsikkapuun juurella,
taivaan tumman alla makaan.
Katson kuinka säde, joka leijuu kevyesti ylläni.
Tunnen sun kosketuksen,
teet sen ihanan kevyesti.
Leijut ja viet minut, hetkeen hiljaisuuteen.
Tykkään susta, jos en ole vielä
twiitannut sulle sitä.
Piirrät sydämen iholleni.
Säde sä viet minut hetkeen hiljaisuuteen.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan suloista kerrontaa, säteelläkin on merkitys.
 

Käyttäjän kaikki runot