Laine

Runoilija Vesku75

Aurinko laskeutuu puiden taakse, ja viimeiset säteensä laskee sinuun.
Ja katson sinua kuinka kimaltelet, katson kuinka nouset ylös ja laskeudut hetkeksi peittääksesi itsesi.
Hiljaisuus rikkoutuu,
kun lähestyt tuulen tuomana.
Hetken päästä,
tunnen sinut ihollani.
Peset hellästi hiekat pois iholtani, kunnes jatkat matkaasi.
Jään odottamaan sinua, jään odottamaan sinun seuraavaa kosketustasi.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanan herkkää, odottavaa tunnelmaa.
 

Käyttäjän kaikki runot