Ahdistuksesi

Runoilija Ihaan Oma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2004
Viimeksi paikalla: 6.12.2023 11:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





( Rakkauden liikennevalot)

Punanen = Varattu (Turha yrittää)
Keltainen = Voip koittaa (Suhteen kestävyyttä)
Vihree = Anna palaa (Rakkautta kaivataan)
Vilkkuva Oranssi = Ei tiedä mitä tahtoo


Kiitos sinulle jos jätit puumerkin käynnistäsi, ethän kopioi ilman lupaa

Ensimäinen runokirjani on nyt ilmestynyt ja se on tilattavissa alla olevasta osoitteesta.

http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-137-0

Uusin kirjani on antologia yhdessä toisen runoilijan kanssa :)

http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-350-3
 
Unohtelet asioita
välillä jopa minut.

Herätessäsi ajattelet,
miten saisit ajan kulumaan.

Nopemmin

Että olisi jälleen yö.

Uniisi pääsisit pakoon,
taas tätä masentavaa maailmaa.

Päiviä joissa ei ole sisältöä.

Unissasi vielä elät.

Joskus jopa heräät,
leveä hymy huulillasi.

Pelkäät kaiken romahtavan.

Ettet saa enää elää,
niin kuin itse haluat.

Vaan sinut pakoitetaan , 
oravaksi yhteiskunnan rattaisiin.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettävää kerrontaa, veit minut takaisin äitini dementiaan
Sanoista savat aikaan muistoja, he joilla ne ovat vielä tallella.
Toivottavasti ketään ei pakoteta mihinkään, se olisi väärin. 
Moni joutuu elämässään tekemään asioita, joita ei oikeasti haluaisi.
Se on kyllä valitettavan totta.
Mutta täytyy vain pysyä lujana. Periksi ei anneta <3
Juurikin näin :)
 

Käyttäjän kaikki runot