Hei

Runoilija Ihaan Oma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2004
Viimeksi paikalla: 6.12.2023 11:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





( Rakkauden liikennevalot)

Punanen = Varattu (Turha yrittää)
Keltainen = Voip koittaa (Suhteen kestävyyttä)
Vihree = Anna palaa (Rakkautta kaivataan)
Vilkkuva Oranssi = Ei tiedä mitä tahtoo


Kiitos sinulle jos jätit puumerkin käynnistäsi, ethän kopioi ilman lupaa

Ensimäinen runokirjani on nyt ilmestynyt ja se on tilattavissa alla olevasta osoitteesta.

http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-137-0

Uusin kirjani on antologia yhdessä toisen runoilijan kanssa :)

http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-350-3
 
Sinä.
Minä täällä.
Muistan vieläkin sen tunteen.
Kun kalliolta alas hyppääminen 
tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta.

Silloin tulit sinä keräsit sirpaleet ja korjasit 
ehjäksi muiden rikkoman särkyneen sydämen.

Vaikka olen välillä, maailman pahin pessimisti päällä maan.
Jaksat aina uskoa minuun ja meihin, meidän suuriin unelmiin.

Kannustat minut tekemään uusia asioita, muttet kuitenkaan muserra maan rakoon,
jos uskallus ei riitä ja siipien alta puuttuu tuulenvire, joka nostaa taas korkeammalle.

Sinä annat minulle tilaa, olla sen mitä olen ja vaikken välillä usko edes itseeni.
Tiedän että, sinä olet aina siinä.Vartioimassa ettei sydämeni enää särkyisi.

Välillä ajatukseni leijailee pilvissä ja unelmat ovat suuremmat, 
kuin realistiset mahdollisuudet niitä toteutta.

Mutta joskus jokainen varmaan haaveilee,
seitsemästä numerosta oikein lotto arvonnassa.

Sinä olet minulle pieni pala unelmaa.

Päävoittoni. 

Rakastan sinua 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ja monipuolinen rakkausruno, rakkaus ja elämä on arvokasta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot