Lapsuuteni vesi

Runoilija Jabet

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.8.2015
Viimeksi paikalla: 27.2.2024 10:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.7.1952



Kiitos kaikista komenteista.

Elämä on tradegia.
 
Samat on kasvosi järvi
kuin vuosia sitten
ja yhtä tyyni
lapsuuteni vesi.

Kirkon paanukatossa
satojen vuosien virret
ja sateet.

Lapset rantahiekalla
rantapalloihin puhaltavat
nauravan kesän.

Kohtaa ihmiset toisensa
vedenrajassa
eri maailmojen rajalla.

Hiljaa hauki kuuntelee
rantakaislikon suojassa
ihmisen melua.

Lempeä olet
lapsuuteni vesi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa
Ihana kesätunnelma, lapset rantapalloineen varsinkin.
Todella kaunista lapsuuden muistelua.
Äärettömän kaunista! Pidän paljon tästä.
 

Käyttäjän kaikki runot