Kohtalo

Runoilija Jabet

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.8.2015
Viimeksi paikalla: 27.2.2024 10:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.7.1952



Kiitos kaikista komenteista.

Elämä on tradegia.
 
Pihapuuni mustarastas
viheltelee ohi kulkeville naisille.
Pihapuuni mustarastas
sai poikaset äitienpäivänä.
Pihapuuni mustarastas
ylpeänä ja ahkerasti
syöttää poikasiaan 
ja vie paskapussit mennessään.

Mutta viikon päästä tulee hiljaisuus
on poissa mustarastas
ja poikaset.

Ja aina joka ilta hämärän tullen
saapuu mustarastas oksalle pihapuun.
Sättii
toruu
kova äänisesti kissaa  alla puun
ja kissa luimistellen kuuntelee.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ovela.
Todella kaunista ja koskettavaa sekä miellyttävääkin kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot