Pieni pala taivasta

Runoilija Pietari

mies
Julkaistu:
13
Liittynyt: 12.3.2006
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 20:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Hei!

Tervetuloa sivulleni! Olen vieremäläinen lauluntekijä ja hääräilen kaikenlaista musiikin ja teatterin parissa. Laulujen sanoituksia lähinnä kirjoitan, runoja nykyisin vähemmän.
 
Pieni pala taivasta ja
mökki meren rannasta.
Kevättuulen vapaa laulu,
ulappa kuin kaunis taulu.
 
Turha sydäntään on peittää,
kaiken turhan pois voi heittää,
rauha kun on sydämessä,
olla onnen ytimessä.
 
Lähdetään sen taivaan alle,
takki auki maailmalle.
Huomaat kuinka tuuli kantaa,
vapaudessa elää antaa.
 
Pieni pala taivasta on
mökki koivun katveessa
tai hiljaisuuden kuulemista,
syksytuulen tuulemista.
 
Pieni pala taivasta on
haave tiestä toisesta.
On elää, olla linnun lailla,
kiireitä, ja huolta vailla.
 
Lähdetään sen taivaan alle,
takki auki maailmalle.
Huomaat kuinka tuuli kantaa,
vapaudessa elää antaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, olisipa kaikilla elämä yhtä huoletonta.
 

Käyttäjän kaikki runot