Toisia rantoja

Runoilija Karviainen

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.7.2022
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 19:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.7.1989

 

Kun katson merta ja lintuja, muistan
toisia rantoja joilla luulin, ettei mikään pääty.

Pää on niin painava, että on nojattava johonkin,
joten kirjoitan:


Kuvailen öisiä maisemia, kerron satuja
jotka heijastavat
valoa, eivät pimeää.
Etsin toisia käsiä ja välillä hymyilen jopa yksin

ikään kuin sinä et olisi edelleen totta.
Ikään kuin hengityksesi hiljainen rytmi
ei koskaan
olisi minun rajojani määrittänyt.

Katso: Olen juossut ja väsynyt
ja kolhinut itseni mustelmille

joita ei onnesta erota.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, mutta hymyn ei pidä antaa hyytyä.
Uljas, en osaa paremmin kuvata tunnelmaa.
 

Käyttäjän kaikki runot