Suljen oven

Runoilija Karviainen

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.7.2022
Viimeksi paikalla: 16.5.2024 19:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.7.1989

 
Suljen oven, varon, etten ka(a)du
Katson kirkkaita vesiä niitä silittämättä
 
Kun tasapaino on hallittua hätää
Etsin lämpöäsi, myös sinusta
 
Jos opin jokaisen unesi ulkoa,
Tuletko vastaan ja sanot:
 
Lasketaanhan meidätkin kerran, eräänlaiset laivat,
Vaikkemme satamasta mitään tietäisi
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Merkityksillinen ja hienosti kerrottu runo ✨✨✨
Unien ymmärtäminen on todellinen taitolaji.
Tämä on kaunis,pidin kovasti.
 

Käyttäjän kaikki runot