Nostan Katseeni Taivaalle

Runoilija Vomit

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

But if you're the one I pick to be the captain of my ship, Let you in my ocean baby, would you drive?
 

Nostan katseeni taivaalle
Tuhansien tähtien joukosta löydän sen yhden ainoan
Kaikista kirkkaimman
Kaikista kauneimman

Olet ollut poissa jo pitkään
Mutta olet kanssani aina
Ikuisesti
Ei mikään saa minua sinusta luopumaan

Rakastan sinua, vain sinua
Ja jonain päivänä tulen luoksesi
Loistamme kirkkaammin kuin tuhannet muut
Nauramme maailmalle

Ei minulle luoksesi kiire ole
Jaksan odottaa vielä kauan
Mutta en ikuisesti
Sisimmässäni ikävöin sinua jo nyt

Nostan katseeni taivaalle
Yö toisensa jälkeen
Oloni on nyt rauhallinen
Ja olen luonasi vain hetken

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot