Kyllon surkias lais
Kaikki kun toimii
sähköllä vain
Ei tuu vettä kraanasta
mistä vois keittää mettä
hellat jokka kuumiaa puilla
on ne vain enää
unelmissa
Caruna
ilimoottaa
parin tunnin väliin
saamma vian koriattua
siihen ja siihen mennes
nyon luvattu kymmeneks
Avutoon on ihimine
ku nappuloota ei voi vain painella
kyllä ennevanahaan
ku vesi oli prunnis
ja hellahan tehtihin valakia
sai aamusoropit keitettyä
eikä kiristäny
kaffihammasta
Hyvin alakoo vuasi 2021
Selevittihin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runosi on jämerää tekstiä!