rukista hieman vasemmalle on jykevä puinen loota
koota voi separaattorin siitä
riitä ei varmaan nykyemännän aika
taika kun on maidonkulun monessa vaiheessa
aiheessa pysyn ja nimeän osista osan
on kuulaa ja karaa
varaosaa ja muuta varaa
kampea kippoa ruuvia ja öljynekka
torvikin löytyy ja toinen
samanmoinen
hammasratas poikineen tallella
maitolevyt ja kermalevyt niin ikään
hukassa ei lie mikään
ja ohjekirjakin vielä vuodelta jotain 1922
pistäkää paremmaksi
ajankuluksi voisi vielä joskus koittaa
kuinka kauniisti maccina soittaa
voittaa kaupankerman maussa aito
taito takaa monien vuosien
kotimaista suosien
nyt pyyhitään puukannelta hellästi pölyt
ja mölyt isommat pidetään mahassa
pahassa tuurissa kun tulee höpötettyä huomisetkin tarinat
mitkä lie marinat silloin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kiitos suosituksesta 😊
Kiitosta vaan tästäkin.
Ehkä eksyneet aittaan, tuohusta laittaan.
.. hymyn sytytti!
Sivut