Se sanoo et silmissäni on nälkää
eikä pidä levottomuudestani
siitä että otan sivuaskelia
valmiina hyppäämään
pitkä loikka
Minähän tanssin
Kahvin ja tupakan kombo
suonissa valmiina
syntymästä
Minulle ei suitsia - ei helvetissä
valmiita askelkuvioita
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihanan elävä runo. Ihan silmissä näkee sinun elinvoimasi ja levottomuutesi. Loistava!
ihana persoonakuvaus
No, tässä on kyllä niin selvät sävelet, tässä laulussa, et'ei tuolla just menossa olevissa formula kisoissakaan, kuljettajille tuon tarkempia ohjeita anneta.
Näihin ohjeisiin on saajan kyllä varminta suhtautua suurella vakavuudella ja olla valmiina lähtöönkin, odottaen punaisten valojen sammumista.
Perkuleen hyvä runo. HuhHUH!!
Juu, kyl levottomuus
asuu sanoissa.
Hyvä runo.
Mainio runo : ))
Rakastin tätäkin.
Aivan upea runo! Söi minut sisäänsä
Sivut