Viiden metrin tarkkuudella
tämä on se paikka
Missä aamuisin Sinulle puhun
Sydän tiesi jo kauan sitten
mitä gps vasta opettelee
tämä on se paikka
Missä aamuisin Sinulle puhun
Sydän tiesi jo kauan sitten
mitä gps vasta opettelee
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
"Ja minä kuuntelen"!
Taaas niin ihmeen herkkää tunnetta runossasi.
Sivut