Kujaa pitkin puhaltava tuuli
tuo tullessaan pisaroita
kaukaa mereltä
Vuori ei niitä kaipaa
mutta täällä laaksossa
rakkaani...
Täällä on monta janoista suuta
tuo tullessaan pisaroita
kaukaa mereltä
Vuori ei niitä kaipaa
mutta täällä laaksossa
rakkaani...
Täällä on monta janoista suuta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
nostattaisi myötätuntoa ja
välähdyksiä
muistojen tavoin
leviävään täyttymykseen,
joita putoavien pisaroiden
kauneus tiivistää
voisiko jano tuoda
kaikki herkulliset maisemat,
vaalean ihon
tuntemukset niin pintaan
että tuntee
olevansa yhdessä pisteessä
matkansa luoksepääsemättömässä
päätepisteessä,
salaperäisen verhon takana
arvoituksensa koskemattomuudessa
kaikki hämärä
muuttuu yhdeksi kuvaksi,
kosketeltavaksi totuudeksi
syntymisen, rakkauden ja
kuoleman väliin
arkisen tosiasian nimeksi,
elämän janoksi
toinen toisillemme
Hienoja tekstejäsi on saanut lukea koko aamupäivän, upeeta... mahtavaa.
Sivut