Niin kuin rakkaus kuolisi oven sulkeuduttua Niin kuin se unohtuisi Niin kuin se voisioletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 25.11.2017 9:11 Anatta Rakkaus elää omaa elämäänsä, mielipiteitä ja päätöksiä kuuntelematta. Hieno runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.11.2017 10:13 epeli Mielestäni rakkaus voi hyvin, kun ittestä tykkää. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.11.2017 10:20 Katariina Varjoranta Ehkä se muuttaa muotoaan, osaksi itseä, rakastettavaksi osaksi menneisyyttä. Kaunis runosi *♡* Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.11.2017 10:49 Testipoisto niinpä, ei se lähde ei sitten millään Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.11.2017 12:21 Neito68 Joskus se kuolee, usein ei...ei ainakaan heti... sitä vaan oppii olemaan välittämättä siitä, jos se on itselle niin parhaaksi. Hyvä runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.11.2017 13:38 Carre Tunnehan voi olla se, mutta miten lie rakkauden? Vihassakin on rakkaus mukana. Onko mitään syytä vihata ihmistä, asiaa, josta ei oikein mitään tiedä. Mutta rakastamaansa voi! Hyvä pieni anekdootti tai runo miten vain on tämä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.11.2017 15:48 Star Rakkaus ei kuole koskaan, se vain muuttuu kaipuuksi <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 25.11.2017 17:41 runoretku Hienoa pohdintaa tässä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen … 7 8 9 10 11 12 13 14 15 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Rakkaus elää omaa elämäänsä, mielipiteitä ja päätöksiä kuuntelematta. Hieno runo.
Mutta rakastamaansa voi!
Hyvä pieni anekdootti tai runo miten vain on tämä.
Sivut