Kovin on tärkeännäköisiä ihmisiä
joukko kaupunginviskaaleita
joku ministerikin jonossa
Soppatykillä hernekeittoa
piimää ja pannaria
Näillä eväillä tehdään päätöksiä
mikäs siinä
On niitä huonommillakin tehty
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi