En tahdo omistaa Sinua
kaunis villi eläimeni
Minä omistan jo vapautesi
Hangella käpäläsi jälki
sydämeeni piirtynyt
omistuskirjoitus
Ohikulku...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Miljoonittain kiitoksia <3
En tahdo omistaa Sinua
kaunis villi eläimeni
Minä omistan jo vapautesi
Hangella käpäläsi jälki
sydämeeni piirtynyt
omistuskirjoitus
Ohikulku...
Kommentit
Vahva runo luonnon kauneuden puolesta! Pidän.
Kaunis ohikulku, omistuskirjoituksin.
Tuo vapaus jää puhuttamaan ja villieläimen luonto ;)
Hieno piirto tuo sydämen käpälä.Ehyt kokonaisuus, jossa mystistä viehätysvoimaa, aavistus.
Otsikko hyvä runossa hangella luontoruno. Hyvä. Kiitos ja!
näitä minulla täällä myös - sydämen valtiaita!
huhhuh...monta kertaa
Hyvä runo : )
hyvä runo
Ihana. Moniulotteinen. Ihana.
Kyllä tokkiisa immeisillä on tapana ohi tallustella.
Jaa.. Oliskohan mirri mehevä joka villinä tahtois vapautta maistaa ;)
Sivut