Rakas, ihana koiramme. Kiitos kaikesta. Hyviä nuuskutteluja taivaan poluilla. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 10.12.2023 20:37 Piipa1969 Otan osaa 🐕😢 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 11.12.2023 15:41 miloska Kiitos paljon sinulle ❤️ Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut